Anasayfaya gitmek için tıklayınız
 
 Güncel Haberler  


 
Araç bakımı ve kontroller

Araçların bakımı ve kontrolünden birinci derecede sürücüler sorumludur. Her gün sevkıyat öncesi, araçlar "Se Petrol Günlük Kontrol Formu" na göre kontrol edilerek sevkıyata çıkılır.

Kontrol formundaki maddeler teker teker ve dikkatle kontrol edilmelidir, gözümüzden kaçan küçük bir ayrıntı bile, büyük problem ve istenmeyen olaylara yol açabilir. Aracımızda tespit ettiğimiz, şüphelendiğimiz arızayı hemen bakım sorumlusu ve amirinize haber veriniz.

Bakımlarda, aracımızın eksiklerini ve ihtiyaçlarını anlaşmalı bakım servislerinde giderilmesini sağlayarak, yapılan işlemleri Se Petrol bakım formuna işlettiriniz. Periyodik bakım yapıldığında, aracın periyodik bakım kartını servise onaylatınız. Bakım işlemi esnasında aracımızın başında kalmalıyız. Aylık kontroller Bakım Sorumlusu nezaretinde, aynı titizlikle yapılmalıdır.

Unutmayın ki her sevkıyat öncesi araç kontrolüne ayıracağınız 5 dakika gün içerisinde yaşanabilecek istenmeyen olayların önüne geçecek, akşam eve ve sevdiklerinize sağ salim kavuşmanıza yardımcı olacaktır.

Arızalı araçla, arızanın önemine bakılmaksızın kesinlikle yola çıkılamaz. Amire bilgi verilir.